tiistai 28. lokakuuta 2014

Lasten kesä!

Kesäyliopiston Kuusamon ja Oulun toimipaikat järjestivät kesäkuun 2014 alussa monenmoista hauskaa lapsille Lasten kesäyliopiston merkeissä. Innokkaat osallistujat olivat 7–12-vuotiaita tyttöjä ja poikia.

Manga-sarjakuva ja ihminen -työpajassa tutustuttiin ihmisen anatomiaan japanilaisten manga-sarjakuvien kautta. Lapset oppivat, miten ihmisistä saa piirrettyä erilaisia ja mitä kaikkea ihmisen voi piirtää tekemään.


Lisää kuvia kuvagalleriassa:
http://www.pohjois-pohjanmaankesayliopisto.fi/fi/lasten-kesayliopisto-2014_manga-sarjakuva/

Taikurityöpaja johdatteli lapset taikatemppujen ja taikureiden maailmaan. Työpajassa nähtiin ja opittiin tekemään taikatemppuja numeroilla, arpakuutioilla, paperilla ja saksilla. Työpajassa jokainen sai olla taikuri!



Lisää kuvia kuvagalleriassa:
http://www.pohjois-pohjanmaankesayliopisto.fi/fi/lasten-kesayliopisto-2014_taikurityopaja/

Digitaalisen valokuvauksen työpaja
opetti kertomaan tarinoita maailmasta, itsestä ja muista valokuvan avulla. Lapset rakentelivat tarinoita sommittelemalla, korostamalla, piilottamalla ja rytmittämällä erilaisia kuvakokonaisuuksia. Kameran edessä myös leikittiin erilaisissa rooleissa.
 

Lisää kuvia kuvagalleriassa:
http://www.pohjois-pohjanmaankesayliopisto.fi/fi/lasten-kesayliopisto-2014_digikuvauskurssi/

Tehdään oma tietokonepeli! -työpajassa lapset opettelivat tekemään omia tietokonepelejä aivan itse. Pelien ohjelmointi oli helppoa, hauskaa ja innostavaa.















Lisää kuvia kuvagalleriassa:
http://www.pohjois-pohjanmaankesayliopisto.fi/fi/lasten-kesayliopisto-2014_pelityopaja/


Lasten antaman palautteen perusteella työpajat olivat hauskoja ja niissä viihdyttiin. Myös välipala maistui tekemisen lomassa. Kesän 2015 työpajoista tiedotetaan kesäyliopiston nettisivuilla keväällä 2015.


Tervetuloa mukaan ensi kesänä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti